Proizvodi

Roletne

Project Description

Roletne su po mišljenju mnogih najbolja zaštita Vašeg doma od sunčeve svetlosti i neželjenih vremenskih promena.
U našoj ponudi možete pronaći aluminijumske roletne.

 ALUMINIJUMSKE ROLETNE
Aluminijumske roletne su kompletno izrađene od aluminijuma. Stubovi su dvokomorni sa vind četkicama koje sprečavaju lupkanje lamele na vetru. Takođe, u kutiji postoji sistem koji onemogućava zaglavljivanje roletne. Lamele su punjene poluretanom, čime se postiže dobra termoizolacija. Postoje dve vrste roletni: sa spoljnom i unutrasnjom kutijom. Spoljne kutije se naknadno ugradjuju na prozor i mogu biti sa tzv. rondo (lucnom) i sestougaonom kutijom u kojoj je smesten mehanizam. Unutrasnje kutije se sklapaju pre montaze sa prozorom.


 MEHANIZAM ROLETNI
Mehanizam AL i PVC roletni sastoji se od osmougaonih oklagija, koje su smeštene na kuglične ležajeve. Roletne se spuštaju i podižu pomoću gurtne ili kanapa sa automatom koji ima oprugu, a postoji i mogućnost ugradnje elektromotora sa daljinskim ili zidnim upravljačem.
Takođe, ukoliko imate potrebu da svoju terasu zaštitite od sunca i drugih vremenskih nepogoda, možemo Vam preporučiti zatvaranje iste aluminijumskim roletnama. Prednosti su višestruke. Kda ne bude potrebe za njima, roletne se jednostavno podignu i terasa ostaje otvorena. Upravljanje roletnom može da bude ručno ili daljinskim upravljačem.