Proizvodi

Garažna vrata

Project Description

Garažna vrata predstavljaju izuzetan način da zaštitite svoju posebnu spoljašnju prostoriju za automobil ili drugu namenu. U našoj ponudi možete pronaći garažna rolo vrata i klasična aluminijumska garažna vrata.

 GARAŽNA ROLO VRATA
Garažna rolo vrata predstavljaju jedan od najsigurnijih vidova zaštite garaža, lokala, izloga ili poslovnih prostora. Stubovi, kutija i stranice su izrađene od plastificiranog aluminijuma punjene poluretanom kao termoizolatorom i čepovane su sa strane, tako da ne može doći do zaglavljivanja. Stubovi garažnih vrati su dvokomorni sa gumama koje sprečavaju lupanje. Lamele su spojene sa osmougaonom pocinkovanom oklagijom, koja se oslanja na metalne kuglične ležajeve. Garažna rolo vrata izrađuju se u više boja i pogon može biti ručni ili na elektromotor na daljinsko upravljanje ili prekidač. (U slučaju nestanka struje predviđen je ručni pogon – pomoću kurble)

 KLASIČNA AL GARAŽNA VRATA
Klasična aluminijumska garažna vrata predstavljau jednostavniji dvokomorni model koji se ručno otvara. Može sadržati i posebna vrata u sklopu celine garažnih vrati. Takođe različitih modela i boja.